top of page

F A Q

Vi ønsker å gi deg en god opplevelse i møte med oss derfor har vi samlet de vanligste spørsmål brudene har i forkant av en prøvetime.


 

Må jeg booke en time for å prøve brudekjole?

Skal vi kunne gi våre bruder den tid og oppmerksomhet de fortjener må man booke tid på forhånd.

Vi setter av 1,5t til deg ved en prøvetime. Du får god veiledning med en av våre konsulenter som guider deg gjennom prøvetimen. 

Finn ønsket tidspunkt på vår bookingside eller ring oss på Tlf: 452 07 404

 

Avbestille timen? 

Har du ikke mulighet å komme på avtalt time ber vi dere så vennlig å avbestille så fort dere vet dere ikke kan komme og senest 24t før. Blir du syk på kort varsel så ring å avbestill så snart du vet du ikke kan møte til timen.  

 

Drop-In?

Har vi ledig tid og ledig konsulent til å hjelpe deg tar vi gjerne imot deg på kort varsel, du bør likevel alltid ring oss på forhånd for å sjekk om vi er ledige for en eventuell time.

 

Kan jeg komme å bare titte? 

Du er hjertelig velkommen til å stikke innom oss for å se på utvalget før en eventuelt time, men vi ønsker gjerne å vite at du kommer så vi har tid til deg og ikke står opptatt med brud. Lørdager er det som regel veldig travelt og ikke mulig å komme inn på brudeavdelingen av hensyn til bruden som har booket time. 

 

Må jeg ha time for kjøp av tilbehør? 

Fikk du ikke kjøpt eller sett nok på tilbehør ved første prøvetime tar vi dette som regel når kjolen du har bestilt kommer til butikk. Har du kjøpt kjole ett annet sted og kun ønsker tilbehør må du bestille en "oppfølgingstime" under fanen "booking" for dette. Vi setter av 1t til deg for prøving av tilbehør og du booker din time via vår bookingside eller ring oss på tlf: 452 07 404

 

Når bør jeg bestille prøvetime? 

Vi anbefaler brudene å starte prosessen ca 1 år før bryllupsdatoen. Gifter du deg vår/tidlig sommer bør du bestille kjolen din tidlig høst. Gifter du deg sensommer/høst bør du bestille kjole i starten av det nye året. 

 

Bestillingstid brudekjole/dress

Våre leverandørerer har bestillingstid på alt fra 4-6mnd. Dette gjelder både brud, herre og selskap. 

 

Kan jeg få kjole/dress på kort varsel? 

Noen av våre merker har expresslevering (mot en ekstra avgift) samt at vi selger mange av våre kjolemodeller/dresser direkte ut av butikk. I noen tilfeller er vi heldige med at de kan ha kjolen/dressen du ønsker på lager. Vi finner alltid en løsning for at du skal få kjole/dress på dagen din. 

 

Hvor lang tid før prøvetimen børe jeg booke timen?

Er du fleksible og kan komme hverdager kan du booke time uken før, men kan du feks kun komme lørdag eller ettermiddager må du som regel booke 3-4 uker i forveien da disse timene fort blir booket. 

 

Kan jeg ta med baby/barn på prøvetime?

Ja det kan du, men ta gjerne med noen som kan passe på babyen/barnet så du får ro til å konsentrere deg om prøvingen. 

Det er dessverre ikke mulig å ta med barnevogn inn i brudeavdelingen men bagdelen kan tas med inn. 

Av erfaring så er det best å få barnevakt til de minste så du får fult fokus på prøvetimen, men vi har full forståelse om barnet må være med og vi tar imot liten som stor. 

 

Hvem skal jeg ta med på prøvetime? 

Ta gjerne med forlover, eller en nær venn som kjenner deg godt og vet å sette deg i fokus denne dagen. Hos oss har vi en grense på 4 personer inkludert bruden på lørdager og maks 5 inkludert bruden på hverdag. 

Ønsker du å ta med flere på prøvetimen ta kontakt for spesial time der du har salongen for deg selv og ditt følge. 

Kan jeg ta bilder av kjoler jeg prøver? 

Ta gjerne bilder/film under prøvetimen, det er lov. Ønsker du å dele på sosiale medier tagg oss gjerne med @/#brudehusethamar 

 

Hva ligger kjolene deres på i pris? 

Alle merker har sine prisklasser derfor prøver vi å ta inn ulike merker slik at vi har kjoler til de fleste budsjett. 

Majoriteten av våre kjoler ligger mellom 15.000-25.000,- men sortimentet strekker seg fra 7990-45.000,-

 

Hvordan er utvalget deres på størrelser? 

Vi har godt utvalg på str når det gjelder våre prøvemodeller i butikk. Vi ønsker å ha ett godt utvalg til en hver tid fra str 34-54 Da vi også selger kjoler rett ut fra butikk kan vi noen ganger ha solgt ut mye av en str men vi fyller kontinuerlig på med str vi mangler. Vi har en stor butikk og plass til mye kjoler og str.

 

Kan jeg booke flere prøvetimer? 

Klarte du ikke velge kjole på første prøvetime kan vi sette opp en ny time til deg om ønskelig. Noen trenger lengre tid til å vurdere, tenke og bestemme seg. Vi finner ut hva som er best for deg etter første prøvetime.

 

Hva skjer når jeg finner drømmekjolen min? 

Når du har funnet drømmekjolen din tar vi dine mål, skriver kontrakt og bestiller kjolen til deg i riktig str. Har du liten tid igjen til bryllupet og vi ikke rekker å bestille, ser vi på muligheten til å kjøpe den vi har. 

 

Når og hvordan betaler jeg kjolen?

Halvparten av kjolen betales før kjolen settes i bestilling. Resten betales ved uthenting. Vi aksepterer alle typer kort. Kjøper du en kjole direkte fra butikk, betales kjolen i sin helhet og du tar kjolen med deg hjem. 

 

Hva skjer etter jeg har bestilt en brudekjole?

Vi kontakter deg når kjolen har kommet inn til oss for å sette opp en ny tid for prøving. På denne timen har vi tid å se på det tilbehøret du måtte ønske og du betaler nå restbeløpet på kjolen og tar den med hjem. 

 

Retur

 Kjolen/dressen blir bestilt etter dine mål og ønsker, så det er ingen returmulighet.

Dette gjelder også tilbehør. 

 

Skredder

Det vil nesten alltid være nødvendig med tilpasninger for å få kjolen helt perfekt. Kostnad for tilpassing er ikke inkludert i kjoleprisen. Vi har skredder som kan hjelpe deg med dine justeringer, du står fritt til å velge annen skredder om ønskelig. 

 

Pris på tilpasning av brudekjolen? 

Vår erfaring tilsier at man må beregne mellom 3500.- til 7000,- avhengig av omfang og ønsker rundt justering av brudekjolen. 

Dette gjelder priser hos vår in house skredder. 

 

Jeg har kjøpt kjole ett annet sted men trenger skredder 

Vi ber alle som trenger søm om å kontakte vår skredder direkte ved spørsmål om alt som gjelder søm, har vi kapasitet kan vi være behjelpelig med søm på kjoler som ikke er kjøpt hos oss. Tlf skredder; 45 20 72 58

 

Hvor renser jeg kjolen?

Vi anbefaler deg og ta kontakt med ditt lokale renseri. 

De fleste renseri har erfaring med å rense brudekjoler, så ta en tlf og hør med ditt lokale renseri. 

 

Bilder fra bryllupet 

Tagg oss gjerne på instagram #Brudehusethamar eller send dine bryllupsbilder på Instagram, Facebook eller mail

Vi setter stor pris på om vi kan få lov å dele disse i våre sosiale kanaler. På grunn av opphavsrett må vi alltid ha godkjenning fra brudeparet før deling på sosiale medier, så skriv gjerne en godkjenning på at vi får dele. Har dere brukt en fotograf med Instagramkonto så send oss gjerne info om hvem vi skal tagge i bildet. 

BOOK DIN PRØVETIME HER!

bottom of page